Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 
 
 

olimpya -divinatie in tarot

Dragi vizitatori ,

 

Imi doresc o dechidere a acestui sait mai putin neconventionala :cu o intrebare :Ati fost vreodata la ghicitoare?
Evident ca raspunsurile vor fi variate iar cele mai multe nerostite cu voce tare:unii vor rade sarcastic ,ca doar ei nu sunt atat de naivi incat sa creada ca niste carti sau zatul de cafea chiar iti pot arata viitorul ,altii vor zambi putin nostalgic cu gandul la timpuri de acum 15,20 sau 30 de ani cand s-au dus cu colega de scoala sau cu vecina de vizavi sa le dea "cartareasa" in carti sau ghicitoarea in cafea ,in fine altii vor spune ca nu e o practica acceptata de biserica.
E dreptul oricaruia dintre noi sa aiba o opinie pe marginea acestui subiect,considerat inca de multi "tabu".
In randurile care urmeaza am sa incerc sa schitez cateva sfaturi de care trebuie sa tineti acont atunci cand optati sa alegeti astfel de servicii;1) va trebui sa alegeti din multitudinea de oferte acele persoane care va inspira incredere ;2)trebuie sa fiti relaxat iar problema dvs. trebuie sa fie una reala ;3)pretul pe care il platiti sa fie unul rezonabil ;4)sa fiti constient ca in carti nu iese totdeauna ca va doriti ;5)sa nu va faceti un obicei din a consulta cartile ,adica sa asteptati sa treaca cel putin 2 saptamani  intre sedinte ;6)este foarte important sa credeti in puterea cartilor de a dezvalui viitorul.7) sa comunicati deschis cu consilerul si sa fiti sincer, in caz contrar "se inchid cartile " , adica nu mai dezvalui nimic sau informatiile sunt eronate.Daca veti urma aceste sfaturi aveti toate sansele sa beneficiati de o consiliere competenta si reusita ! Mult succes!

Director web
Adaugati un site in director
SEO RomaniaDirector web Extralinks
------------------------------------
Varianta cod 1:
Ma puteti contacta pe adresa de e-mail :jasmine_jessica34@yahoo.com sau la telefon :0724050322. De preferat e-mailul pentru a va putea comunica si alte date in caz ca va sunt necesare si deasemenea pentru a va programa.

ClickLink.ro

 
 
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one